‘In Collection’: dansen op Stadsoevers

`In Collection’ Profiel Julia Mitomi

Zondag 4 juli | 14.00 u.| Stadsoevers | Wethouder Lanenstraat (tegenover het Kellebeek College)

Julia Mitomi werd geboren in 1983, te JuSetagaya-Ku, Tokyo in Japan. Ze verhuisde in 2004 naar Nederland om Dans te studeren aan de Fontys Hogescholen voor de kunsten. Sinds haar deelname aan ‘So you think you can dance’ in 2008, waar ze derde werd, werkt ze nu voornamelijk als freelance danser, docent in internationaal choreografe. Ze heeft onder meer gewerkt voor Theater Tol, Gerard Mosterd-Kantor, Pos, Ish, Paradiso Melkweg Producties en Erasmushuis Jakarta. We zijn trots haar te zien dansen op 4 juli vanaf 14.00u. op Stadsoevers Roosendaal.

Julia Mitomi zien op Stadsoevers?

Stuur dan een mail naar info@roosendaal-danst.nl met vermelding van het aantal personen. Dit ivm de indeling in kleine groepen, om rekening te kunnen houden met de 1,5 m afstand. Je bent van harte welkom op zondag 4 juli tussen 13.15 en 13.45uur in SPOT pop-up bar, Industriestraat 21, Roosendaal, waarvan we starten om 14.00u.