‘In Connection’ Stadsoevers Roosendaal

Roosendaal Danst! ‘In Connection’ in het nieuws!

Zondag 4 juli | 14.00u. | Stadsoevers | Wethouder Lanenstraat (tegenover het Kellebeek College)

Roosendaal Danst! is volop in beweging (hoe kan het ook anders) en verrast je op 4 juli met de dansvoorstelling ‘In Connection’ op Stadsoevers. De media hebben ons initiatief opgepakt en er zijn diverse berichten gemaakt over dit evenement, die we je niet willen onthouden.

https://www.internetbode.nl/regio/roosendaal/sport-en-vereniging/339499/roosendaal-danst-op-zondagmiddag-4-juli-in-stadsoevers

https://www.zuidwestupdate.nl/nieuws/in-connection-neemt-je-wandelend-mee-langs-bijzondere-dansvoorstelling/

Iedereen is van harte welkom op zondag 4 juli tussen 13.15 en 13.45uur in SPOT pop-up bar, Industriestraat 21, Roosendaal. De wandeling start om 14.00u.  Zin in? Stuur dan een mail naar info@roosendaal-danst.nl met vermelding van het aantal personen. Dit ivm de indeling in kleine groepen, om rekening te kunnen houden met de 1,5 m afstand.

Meer weten over dit project en onze andere activiteiten? Klik!