‘In Connection’ Stadsoevers Roosendaal

Roosendaal Danst! ‘In Connection’ in het nieuws!

Zondag 4 juli | 14.00u. | Stadsoevers | Wethouder Lanenstraat (tegenover het Kellebeek College)

Roosendaal Danst! is volop in beweging (hoe kan het ook anders) en verrast je op 4 juli 2021 met de dansvoorstelling ‘In Connection’ op Stadsoevers. De media hebben ons initiatief opgepakt en er zijn diverse berichten gemaakt over dit evenement, die we je niet willen onthouden.

https://www.internetbode.nl/regio/roosendaal/sport-en-vereniging/339499/roosendaal-danst-op-zondagmiddag-4-juli-in-stadsoevers

https://www.zuidwestupdate.nl/nieuws/in-connection-neemt-je-wandelend-mee-langs-bijzondere-dansvoorstelling/

Iedereen is van harte welkom op zondag 4 juli tussen 13.15 en 13.45uur in SPOT pop-up bar, Industriestraat 21, Roosendaal. De wandeling start om 14.00u.  Zin in? Stuur dan een mail naar info@roosendaal-danst.nl met vermelding van het aantal personen. Dit ivm de indeling in kleine groepen, om rekening te kunnen houden met de 1,5 m afstand.

Meer weten over dit project en onze andere activiteiten? Klik!