‘In Connection’

Wandelen en dansen op ‘Stadsoevers’ | In Connection

Zondag 4 juli | 14.00u. | Stadsoevers | Wethouder Lanenstraat (tegenover het Kellebeek College)

Roosendaal Danst! en de nieuwe wijk Stadsoevers zoeken mooie verbindingen in de heel speciale voorstelling ‘In Connection’. Na de eerste voorstelling ‘Exploring the Grey’ in oktober 2019, zijn er nu binnen de coronamaatregelen gelukkig weer mogelijkheden en dansen we weer in Stadsoevers.

Iedereen is van harte welkom op zondag 4 juli tussen 13.15 en 13.45uur in SPOT pop-up bar, Industriestraat 21, Roosendaal.

Vrijwilligers van Roosendaal Danst! nemen vanaf SPOT het publiek mee voor een mooie wandelroute van de Passerelle tot de Wipwei, met ontmoetingen van diverse dansacts die refereren aan de nieuwste ontwikkelingen in Stadsoevers. Professionele dansers (waaronder Tomas Ntamashimikiro, Martijn Weber, Melany van der Steen, Miranda Brand, Julia Mitomi) werken samen studenten van MBO-dans Roosendaal ,HBO-dans Fontys en gevorderde dansamateurs (HipHop Factory, Dansschool ENcore en Dansatelier Roosendaal). Het wordt letterlijk en figuurlijk een kleurrijk gebeuren.

Jacques van Meel (artistiek leider) componeerde samen met choreograaf/theatermaker Gerard Mosterd dit locatieproject waarbij ‘verbinding’ centraal staat. Stadsoevers heeft een directe verbinding met het station via de Passerelle , met de binnenstad via de Kade en met de aangrenzende wijk De Westrand. De voorstelling start op en rond de Passerelle en het nabij gelegen oude parkeerterrein.

Zin om een uurtje mee te wandelen en kennis te maken met Dans in Stadsoevers?

Stuur dan een mail naar info@roosendaal-danst.nl met vermelding van het aantal personen. Dit ivm de indeling in kleine groepen, om rekening te kunnen houden met de 1,5 m afstand.