Roosendaal Danst! presenteert

PRA Muziektheater | Momentum

zondag 27 september | 16.00u. | grote zaal | De Kring Roosendaal

Een muzikale en dansante voorstelling waarin mensen van verschillende generaties elkaar ontmoeten. Mensen die elkaar niet zomaar zouden tegenkomen, omdat hun levens volkomen van elkaar verschillen. Deelnemers uit alle hoeken van Brabant /Roosendaal, van jong tot oud en van amateur tot professional, musici, dansers en zangers, nemen het publiek mee op reis. Hoe kun je anders kijken en luisteren, op wat voor manieren kun je contact leggen en hoe ga je samen het avontuur aan? Roosendaal Danst! organiseert in samenwerking met PRA muziektheater,   Parktheater Eindhoven, Vitalis Eindhoven, Theaterwerkplaats Tiuri en CultuurCompaan Roosendaal deze intrigerende voorstelling.

Klik hier voor meer informatie en voor het bestellen van kaartjes voor onze voorstellingen in De Kring, Roosendaal.

10,00 inclusief consumptie/ kinderen tot 12 jaar € 7,50 inclusief consumptie | In verband met het coronavirus zijn de toegangskaarten alleen online verkrijgbaar en NIET bij de kassa van De Kring.