Veilig naar festival Roosendaal Danst!

Wat betekent coronaproof

wat je moet weten over Roosendaal Danst!

Jouw veiligheid staat bij ons voorop. Het zijn vreemde tijden maar gelukkig hebben we manieren gevonden om te doen waar we van houden. En dat is prima, mits we ons allemaal aan de ‘regels’ houden, hoe moeilijk dat soms ook is. Het grootste gedeelte van het festival speelt zich af in De Kring of in de buitenlucht, altijd met inachtneming van minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, maar het belangrijkst is dat we manieren hebben gevonden om weer van dans te kunnen genieten.

Ga je naar De Kring? Kaartjes voor onze voorstellingen kun je alleen online aanschaffen, waarna je een digitale bevestiging krijgt van je bestelling met daarbij het coronaprotocol van De Kring. Voor meer informatie klik hier. Alle deelnemende dansers van de amateurscholen krijgen het coronaprotocol via een email van Roosendaal Danst! voor deelname toegezonden. Alle professionele dansers zijn ook op de hoogte van dit  protocol en het landelijke protocol voor dans.

Natuurpoort Wouwse Plantage – dans in de natuur 2 is zo opgezet dat we in kleine groepjes onder begeleiding langs de route van de Natuurpoort Wouwse Plantage wandelen, wel op 1,5 meter afstand van elkaar.

Neem bij vragen gerust contact met ons op. Niet vergeten: kaartjes voor de voorstellingen zijn alléén online te bestellen. Klik hier voor meer informatie en voor het bestellen van kaartjes voor onze voorstellingen in De Kring, Roosendaal.