Roosendaal Danst! barst los

Opening festivalweekend

Vrijdag 25 september 2020 | 19.00u. | grote zaal | De Kring Roosendaal

Opening van het festivalweekend

Na de opening door wethouder van cultuur Toine Theunis en voorzitter Jacqueline Chamuleau, toont Rohiet Tjon Poen Gi met zijn solo ‘Marron’ rondom het thema ‘Wie ben jij?’, een reflectie op zijn multiculturele omgeving in Suriname. Vervolgens is er een kort dansoptreden van MBO-Dans. Daarna is het podium voor een van de topgezelschappen van de hedendaagse dans in Nederland: De Dansers uit Utrecht met ‘Shake Shake Shake’. De dansers en muzikanten onderzoeken hoe dans in een concert kan worden vervlochten. Het is een cocktail vol ingehouden woede en uitbundige vrolijkheid, pijn en waanzin.

Klik hier voor meer informatie en voor het bestellen van kaartjes voor onze voorstellingen in De Kring, Roosendaal.

19,50 inclusief een consumptie | In verband met het coronavirus zijn de toegangskaarten alleen online verkrijgbaar en NIET bij de kassa van De Kring.