Dans je ook mee?

Op zaterdag 26 september 2020 organiseren wij in de grote zaal van De Kring tijdens ons Festival Roosendaal Danst! weer 2 dansvoorstellingen met korte dansfragmenten van amateurscholen uit Roosendaal en omgeving. Tussendoor wordt gedanst door studenten van MBO Dans Goes, die in Roosendaal hun opleiding volgen, en door studenten van de Vooropleiding Dans, Fontys Dansacademie Tilburg. De choreografie van laatstgenoemde is van Nishant Bhola, artistiek leider Particles, het professionale dansgezelschap van Roosendaal.

Doen jullie mee? Elke dansschool krijgt totaal 10 minuten podiumtijd. Je mag/kunt deze tijd verdelen onder meerdere (groepen) dansers. Kinderen tot 12 jaar treden in de middag op en jongeren vanaf 12 jaar in de avond. Familie en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Meld je nu al aan op: info@roosendaal-danst.nl Begin september sturen we dan alle benodigde informatie voor die dag door.

Wij wensen je een fijne zomervakantie toe en hopen je te mogen verwelkomen op zaterdag 26 september a.s.