Stem op Roosendaal Danst! bij de Rabo ClubSupport!

Stem op Roosendaal Danst! bij de Rabo ClubSupport

Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Een initiatief waarbij de Rabobank Zuidwest Brabant coöperatief dividend investeert in de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank-leden. Rabobank Zuidwest-Brabant stelt dit jaar € 150.000,- beschikbaar en je kunt ook stemmen op Roosendaal Danst! 

Roosendaal Danst! in een notedop

Het festival Roosendaal Danst! brengt al zes jaar de stad in beweging. Het is een, voor Nederland, uniek festival voor én door de stad. Roosendaal Danst! verbindt en is interactief: jong en oud, professional en amateur en alle mogelijke dansvormen komen elkaar tegen. Iedereen wordt uitgenodigd om te komen genieten van dans; door alleen te kijken of door zelf mee te doen. Stem op Roosendaal Danst! zodat we kunnen blijven doen wat we nu al doen! 

Bestedingsdoel

We willen je zoveel mogelijk betrekken bij onze uitgangspunten en je de mogelijkheid bieden, hetzij actief hetzij passief, te participeren in Roosendaal Danst! Daarvoor moeten we ons laten zien! Hiervoor is promotiemateriaal voor Roosendaal Danst! van groot belang. We kiezen voor Digiborden om onze activiteiten aan te kondigen. En daar is geld voor nodig. Stem dus op Roosendaal Danst! en help ons de bekendheid van ons festival vergroten en het beeld  ‘Roosendaal-cultuurstad’ versterken. 

Wat moet je doen om te stemmen?

Ben jij lid van de Rabobank? Dan ontvang je van de Rabobank automatisch een stemcode. Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september  tot 11 oktober stemmen op Roosendaal Danst! Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap (https://www.rabo-clubsupport.nl/zuidwest-brabant/lid-worden) aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen. Steun Roosendaal Danst! Meer stemmen betekent een hogere investering van Rabobank in Roosendaal Danst!