‘Exploring the Grey’

Spectaculaire eerste Dansperformance in Stadsoevers Roosendaal

Zondag 6 oktober 2019 | 14.30u | Stadsoevers | Wethouder Lanenstraat (tegenover het Kellebeek College)

Stadsoevers krijgt in haar ontwikkeling een eerste creatieve impuls! Stichting Roosendaal Danst! en studenten MBO DANS ontwikkelen projecten en activiteiten op het gebied van kunst en cultuur, in verbinding met Roosendaalse plekken en organisaties. Het bouwterrein is even eigendom van de danskunsten; het publiek wandelt aan de buitenkant van de hekken met uitzicht op de actuele ontwikkeling van Stadsoevers en een spectaculaire dansperformance.

Deze start zal een begin zijn van samenwerking waarin architectuur, water en land samen zullen werken om de geschiedenis van dit havengebied te verbinden met een hedendaagse atmosfeer. Jonge artiesten geven een startsein voor een prachtig nieuw woon-/werkgebied in de komende jaren.

In totaal werken er meer dan 20 professionele artiesten/dansstudenten mee. De choreografie/regie is in handen van Willy Heramus (artist in residence in Roosendaal) en Jacques van Meel (artistiek leider Roosendaal Danst!).

Contactpersoon:

Jacques van Meel, Artistiek Leider Stichting Roosendaal Danst! (06.20607731)