Infinity, the loop

Hoe moeilijk het ook kan zijn, het zal je altijd blijven achtervolgen, maar ook helpen om een beter mens te worden door het tonen van een persoonlijk emotioneel leerproces: liefde, vreugde, angst, verdriet, hoop, teleurstelling, omhelzing, afwijzing, ups and downs.Willy Heramus brengt zijn persoonlijke solochoreografie ‘Infitinity, the Loop’, de lus van herinneringen en emoties in de geschiedenis van zijn danserslichaam.

Hij danst op speciaal gecomponeerde muziek van Daniel Nuhan, met zijn kenmerkende sequentiestijl . Het kostuum van Diego Antoini Caniga  refereert aan de multiculturele achtergrond van Willy.

Willy Heramus…veelzijdig en authentiek

Willy Heramus is een hedendaagse danskunstenaar uit Borneo  Indonesië, die naar het Indonesisch Instituut voor de Kunsten Yogyakarta ging om Dans te studeren.Hij werkte voornamelijk als solo-artiest. Hij houdt van Dans & Video/Film en van Dansen & Natuur.Drama/emotie in de dans is zijn specifieke kracht, die wordt gecombineerd met de herinnering van zijn danserslichaam. Zijn multiculturele afkomst is de basis van zijn werk/leerproces.

Hij werkte als performer in de Bali Devdan Show (Nusa Dua Bali in 2016) en als choreograaf bij Club Med Kabira, op Isigaki Island Japan in 2017. Begin 2019 was Willy voor de eerste keer artist-in-residence van Roosendaal Danst! Hij werkte aan een speciaal sociaal/maatschappelijk dansproject genaamd ‘Voor en achter de huisdeur’.