Diverse workshops voor leerlingen amateurdansscholen

 

Tijdens het Festival Roosendaal Danst! 2019 worden er weer workshops georganiseerd door professionals voor de leerlingen van de amateurdansscholen. Locatie: De Kring

09.30u-10.45u          Open workshop o.l.v. Willy Heramus

Willy Heramus uit Indonesië is dit jaar artist-in-residence voor Roosendaal Danst! Zijn kenmerkende dansstijl is hedendaags met een mixture van Indonesische traditionele elementen. Improvisatie en inleving in dans zijn belangrijke onderdelen in zijn dansstijl. Willy heeft als uitvoerend danser o.a. gewerkt op Bali en in Japan.

11.00u-12.30u          Open workshop Marlise McCormick

Marlise McCormick uit Canada is een internationaal choreograaf, theatermaker en docent. Ze maakte o.a. grote producties voor Cirque du Soleile uit Montreal. Marlise heeft een specifieke dynamische jazz/modern stijl. Diverse malen was Marlise gastdocent voor Fontys Dansacademie in Tilburg.

Meld je aan en klik op deze link of mail ons op info@roosendaal-danst.nl onder vermelding van de workshop van jouw keuze.

Kosten: 5 euro per  workshop p.p. Deze kunnen ter plaatse worden voldaan.

Wij hopen je in De Kring bij de workshop(s) te zien!