Schrijf je in voor de Dansprijs Roosendaal Danst! 2019

Inschrijven via de website start op 1 september 2019

Wil jij meedingen naar deze felbegeerde dansprijs? Ben je tussen de 6 en 16 jaar? Aarzel dan niet en schrijf je in via contact of stuur een email aan info@roosendaal-danst.nl. Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Voorrondes en finale
De voorrondes zijn op zondag 29 september in de middag in de grote zaal van De Kring. Een deskundige jury bestaande uit Marcia Smeding, Marlise McCormick en Elise Wassing maakt aan het einde van de dag de finalisten bekend. Aansluitend vindt vanaf 18.00 uur de finale plaats.

De wedstrijd is een initiatief van Stichting Roosendaal Danst! en CultuurCompaan. CultuurCompaan stelt de geldprijs beschikbaar die bestemd is voor de winnaar.