Genieten van dans in een natuurlijke omgeving

Dans in de natuur deel 2

zondag 20 september | 13.00u. | Natuurpoort Wouwse Plantage | toegang gratis
Wil je meewandelen door het bos en naar de verschillende dansoptredens komen kijken? De Natuurpoort Wouwse Plantage organiseert in samenwerking met de Stichting Roosendaal Danst! dit evenement. Dansprofessionals geven je een speciale beleving van mooie plekjes in de Natuurpoort en het bos van De Nieuwe Wereld.
Het publiek wandelt in kleine groepjes (wel op 1,5 meter afstand van elkaar) onder begeleiding langs de prachtige route van de Natuurpoort. Op diverse plekken kijken we naar korte dansacts die geïnspireerd zijn op de natuurlijke omgeving waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van het geluid van de natuur, het beeldend lijnenspel van de bomen en het zonlicht, geuren en kleuren.
Na afloop van elke act is er een kort gesprekje met de danser(s).
Wat heb je met elkaar gedeeld , wat waren je beelden, en natuurlijk ook : Welke vragen heb je?
Het wordt een bijzondere middag die onder leiding staat van Jacques van Meel (artistiek leider van Roosendaal Danst).
De dansers zijn: Rohiet Tjon Poen Gie (professionele eigentijdse danser uit Suriname), Melany van der Steen en Martijn Weber (moderne, eigentijdse dans), Miranda Brand (Moderne Spaanse dans) en studenten van de MBO-dansopleiding uit Roosendaal/Goes.
In verband met COVID-19 graag vooraf aanmelden per mail mail@natuurpoortwouwseplantage.nl
Roosendaal Danst! Natuurpoort Wouwse Plantage Melany van der Steen