Stem op Roosendaal Danst!

Steun Roosendaal Danst! op Rabo Club Support

Stemmen vanaf 4 oktober | www.rabobank.nl/clubsupport |

Rabo Clubsupport 2021

We doen weer mee met het Rabo Club Support project. Roosendaal Danst! is een platform voor dans in Roosendaal. U krijgt drie stemmen, die u vanaf 4 oktober uit kunt brengen op www.rabobank.nl/clubsupport. Steun Roosendaal Danst!

Door het organiseren van sociaal maatschappelijke projecten, die erop gericht zijn om verbindingen aan te gaan, wordt dans naar het publiek gebracht. Dit gebeurt zowel op lokaal als internationaal vlak.Roosendaal Danst! wil experimenteel, innovatief, educatief en creatief zijn waarbij talentontwikkeling een belangrijke rol speelt. Ons 3-daags festival in het laatste weekend van september is net achter de rug. Het is een jaarlijks terugkerend evenement.

Ons doel voor Rabo Clubsupport 2021

Roosendaal Danst! wil graag nóg beter zichtbaar zijn door het dragen van T-shirts en/of bodywarmers met logo Roosendaal Danst! en Rabobank. Dus stem op Roosendaal Danst! zodat we nog nog beter zichtbaar zijn in Roosendaal en omgeving.

Stemmen Rabo Clubsupport 2021

Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport. Dit jaar kunt u maar liefst 3 stemmen uitbrengen.

Stem ook op Weense tunes

De Stichting Weense tunes brengt jaarlijks een programma te brengen vol Weense klanken en operetteklanken. Stichting Weense tunes zoekt jaarlijks ook samenwerking met jonge mensen op weg naar het concertpodium. Ook is er ruimte voor een combinatie tussen muziek (i.e. zang) en dans. Meer weten? Klik hier

Steun Weense tunes ook via rabobank.nl/clubsupport.