Roosendaal Danst! zoekt vrijwilligers

Heb jij organisatietalent en een passie voor dans? Meld je dan aan!

Over Roosendaal Danst!

Ook in 2017 verandert Roosendaal in het laatste weekend van september in een echte dansstad. Van 21 t/m 24 september vindt de vierde editie plaats van het festival Roosendaal Danst! Naast vele voorstellingen door zowel professionals als amateurs als dansacademies zijn er verschillende workshops en activiteiten te bezoeken voor dansliefhebbers van alle leeftijden en achtergronden. Het festivalhart bevindt zich in De Kring, maar ook de dorpen en de binnenstad staan in het teken van dans.

Helpende hand

Om ook dit jaar weer een succesvol festival neer te zetten, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken bij de voorbereiding en uitvoering van de diverse festivalactiviteiten. We zoeken enthousiaste mensen met affiniteit met dans die per 1 april t/m het festivalweekend beschikbaar zijn om taken op het gebied van coördinatie, publiciteit en begeleiding uit te voeren. Het is een pré als je handig bent met Excel voor het maken van schema’s. In de eerste periode tot de zomervakantie gaat het om een beperkte inzet, richting het festival loopt je inzet op.

Tegenprestatie

We bieden een inspirerende werkomgeving en de mogelijkheid gratis of met korting voorstellingen te bezoeken tijdens het festival. Daarnaast doe je ervaring op in het organiseren van een meerdaags cultureel evenement. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om kennis te maken met een culturele organisatie en betrokken te zijn bij een lokaal dansfestival met een brede regionale uitstraling? Heb je affiniteit met dans en wil je samen met ons dit festival weer tot een succesvol evenement maken? Meld je dan aan als vrijwilliger door (liefst vóór 1 maart) uiterlijk 1 april 2017 een e-mail te sturen naar info@roosendaal-danst.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Milou Schneijdenberg via hetzelfde e-mailadres of bellen naar 0165 – 745 822.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *