Previews ‘Dans en Film’ tijdens het Festival Op de Grens

Het thema van Festival Roosendaal Danst! 2022 is ‘Dans en film’. Tijdens Festival Op de grens worden 2 korte promo’s vertoond van films die op 23 en 25 september te zien zijn in C-Cinema Roosendaal.

Zaterdag 10 september, 13:45 en 16:00 uur, De Kring tent, Roosendaal = Gratis

ROOSENDAAL ONTMOET ROOSENDAAL
Première van een film met ruim 30 (eigen)wijze senioren in vlammend rood, die dansend dwars door het actieve Roosendaalse decor gaan en overal verrassende ontmoetingen hebben. De film is een samenwerking van Roosendaal Danst! met Gouden Dans uit Amsterdam en CultuurCompaan uit Roosendaal.

RERUM NATURA 
Een film- en dansvoorstelling van Tomas Ntamashimikiro en Raphaël Albanese, waarin 2 multidisciplinaire kunstenaars de grens tussen mens en natuur onderzoeken en uiteindelijk de vraag stellen: waar stopt de omgeving en waar begint de mens?