Spectaculaire locatievoorstelling in Stadsoevers

Een spectaculaire locatievoorstelling in Stadsoevers door Roosendaal Danst!

Zondag 3 juli, 14:00 uur wandeling vanaf SPOT, Industriestraat 21, Roosendaal.

“Van Oud naar Nieuw”

Voor de derde keer maakt Jacques van Meel, artistiek leider/choreograaf, een locatievoorstelling op Stadsoevers. Centraal staan in de voorstelling ‘The Old, The New’ de laatste ontwikkelingen in deze nieuwe Roosendaalse stadswijk in transformatie.

Dansers op de Uitkijktoren verbinden zich met andere artiesten op diverse speelplekken. Zij klimmen en dansen op grote hoogte te midden van de skaters, freerunners en bootcampers.  Het publiek wandelt langs de bijzondere locaties.

Performers op deze dag zijn: Kevin Ruijers, Rohiet Tjon Poen Gie, Kelly Vaneste, Miranda Brand, Melany van der Steen, Het Dansatelier olv Kristel van Meer, Productiehuis Plankenkoorts ism Festival Op de grens

Wandel je mee? Stuur dan een e-mail met vermelding van het aantal deelnemers naar: info@roosendaal-danst.nl Voor meer informatie volg deze link.